Strona główna 9 wersje enova365 9 Nowa wersja enova365 z numerem 2410.1.1.

Nowa wersja enova365 z numerem 2410.1.1.

Dnia 25.10.2024r. została opublikowana wersja enova365 oznaczona numerem 2410.1.1.

Udostępniono nowe funkcjonalności w modułach Systemowe, Business Intelligence, Handel, Kadry Płace, Ksiegowość.

Najważniejsze zmiany

Moduł Systemowe

  • Systemowy mechanizm komunikacji: Przygotowane zostały mechanizmy, które umożliwiają komunikację wewnętrzą pomiędzy pracownikami firmy, wykorzystując Pulpity Pracownika i Kierownika, a także zewnętrzną pomiędzy firmą a jej kontrahentami z wykorzystaniem Pulpitu Kontrahenta.
  • Uwierzytelnienie dwuskładnikowe: Udostępniona została możliwość włączenia uwierzytelnienia dwuskładnikowego podczas logowania, w celu zwiększenia bezpieczeństwa aplikacji.

Moduł Business Intelligence

  • Utrwalanie list: Wprowadzono funkcję utrwalania list, która upraszcza tworzenie modeli danych.

Modus Handel

  • Integracja z systemem WMS Avocado Packing: Przygotowana została nowa integracja z systemem WMS – Avocado Packing. Ta integracja jest realizowana za pomocą dodatku enova365 WMS Konektor.

Moduł Kadry Płace

  • Weryfikatory czasu pracy: Rozbudowane zostały mechanizmy weryfikacji czasu pracy pracowników, dodając weryfikatory.
  • Nowy sposób ewidencji czasu pracy: Dodano nowy sposób do prowadzenia grafików czasu pracy dla pracowników, zleceniobiorców, osób zatrudnionych na podstawie umów B2B.
  • Kalkulator wynagrodzeń: Przygotowane zostało narzędzie, które pozwala na szybkie wyliczanie kwoty brutto od netto kwoty netto od podanej wartości brutto, zarówno dla pracowników etatowych oraz zleceniobiorców.

Moduł Księgowość

  • Obsługa plików JPK CIT: Udostępnione zostały mechanizmy, które wspierają przygotowanie niezbędnych do realizacji obowiązku sprawozdawczego JPK CIT: JPK_KR_PD oraz JPK_ST_K.
  • Paczki przelewów: Udostępniona została funkcja, która umożliwia grupowanie przelewów w paczki i wysyłanie ich do banku.

Szczegóły dostępne są w ulotce.

Instalatory dla wersji 2406.3.6: